2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan Çakır'dan AKP'ye ziyaret

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Parti Kırşehir Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik'i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Halim Çakır, AK Parti Kırşehir teşkilatlarının büyük bir özveri ve beraberlik içerisinde kongrelerini tamamladığını söyledi.

Çakır, “Merkez İlçe Başkanımız Şaban Çelik'in tekrar göreve gelmesi bizleri son derece mutlu etti. Parti disiplini yönüyle gösterdiği başarılı çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Kendisini tekrar aynı görevde görmek hem bizim için hem de teşkilat bütünlüğü için son derece önemli. Sayın Çelik'e ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Çakır'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, milletvekilleri Mikail Arslan, Abdullah Çalışkan ve Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kongre sürecinde kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.

Çelik, “Manevi desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, tüm AK Parti teşkilatımıza ve Kırşehir halkına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz önümüzde mahalli seçimler var. Bu seçime de AK Parti olarak en güzel şekilde hazırlanarak birlik ve beraberlik içinde Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve AK Parti teşkilatımızla sürekli istişare yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 16:55:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?