2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan Çakır'dan iftar yemeği

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır tarafından protokol üyelerine iftar yemeği verildi.

Terme Otel'de düzenlenen iftar yemeğine Vali M. Lütfullah Bilgin, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Emrullah Çuhadar, Ağır Ceza Reisi İsmail Ademoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, Emniyet Müdürü Osman Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Çopuroğlu, Ahi Baba Mustafa Karagüllü, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve işadamları katıldı. Yemekte söz alan Belediye Başkanı Halim Çakır, Kırşehir'de yıllarca süre gelen Ahi birliğinin bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu.

Çakır, "Bağrından Ahi Evran Veli, Hacıbektaş Veli, Yunus Emre, Şeyh Edebali, Aşıkpaşa ve birçok ilim ve tasavvuf ehli yetiştiren Kırşehir, yıllarca sürdürdüğü birlikteliği bundan sonrada sürdürecektir. İl yöneticileri olarak bu şehre karşı sorumluluklarımız var ve bize verilen emaneti en iyi şekilde bu şehir için, bu şehrin insanları için kullanmaya çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerde zaten bunun bir göstergesidir. Bu birliktelik sürdüğü sürece Kırşehir'e yapılan yatırımlar artarak devam edecektir" dedi.

Başkan Çakır, konuşmasında ayrıca Kırşehir'in yıllardır alamadığı hizmetleri son 5 yılda almasından dolayı milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan'a teşekkür etti. Yemek, karşılıklı sohbetlerle son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aziz özdemir IP: 78.160.66.xxx Tarih : 3.10.2008 00:22:43

kırşehirde yabanlının üstüne hep gidiliyo yabanlı yıldırılmaya çalışılıyor ama yabanlı halkı bundan etkilenmemekle berabar dahada güçlenip kırşehir için vatan için önemli işlerde bulunmaya devam ediyor yabanlıyı karalayanlar ise bu zihniyetleriyle sadece kendilerini aşağılıyorlar çünkü kendilerinde aşağılık kompleksi var şu anki belediye başkanının başarısı yabanlıyı karalamayı çalışanları çaresizlik içerisinde bırakmıştır ve belediye başkanımızın çalışmaları mükemmel ve başkanımıza önümüzdeki süreçtede başarılarının devamını diliyoruz.