2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan Çakır'ın mutlu günü

Belediye Başkanı Halim Çakır, öğretmenlik yıllarında öğrencisi olan Yunus Pehlivan'ı Belediye Başkanı olarak görünce göz yaşlarına hakim olamadı.

Ordu'nun Fatsa İlçesinde öğretmenlik yaptığı sırada öğrencisi olan Yunus Pehlivan'ın Belediye Başkanı olduğunu öğrenen Belediye Başkanı Halim Çakır, 24 yıl sonra karşılaştığı Kocaeli'nin Körfez İlçesi Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı görünce duygulu anlar yaşadı. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ın, Ordu'nun Fatsa İlçesinde öğretmen olarak görev yaptığı sırada Belediye Başkanı Halim Çakır'ın öğrencisi olduğu öğrenilirken, biri öğretmen diğeri öğrenci iki Belediye Başkanının buluşması renkli görüntüler oluşturdu.

Körfez Belediyesini ziyaretinde öğrencisini Belediye Başkanı olarak gören Başkan Çakır, "Bir öğretmenin hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluk, öğrencisini yıllar sonra iyi bir mevkide görebilmektir. Bir vesile ile Körfez Belediyesini ziyaret ettik ve karşımızda eşi de öğrencim olan Körfez Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan'ı gördük. Öğretmeni olarak kendisini bu makamda görmekten dolayı son derece büyük haz duydum. Öğrencimin belediye başkanı sıfatıyla belediyecilik hizmetlerini son derece başarılı yaptığı gördüm ve mutlu oldum" dedi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan da, öğretmeni Halim Çakır'ı Körfez'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek, "Gerçekten üzerimizde büyük emekleri olan sevgili Halim hocamın ziyaretinden oldukça memnun oldum. Ayrıca, şu anda kendisiyle meslektaş sıfatıyla da bir araya gelmek benim için ayrı bir onur vesilesi. Bizleri kendi çocuklarından bile üstün görüp kişiliğimizin gelişmesinde ve bu noktaya gelmemizde büyük emekleri olan Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır hocama şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'a yapılan hizmetleri yerinde gösterirken, özellikle Körfez'de adeta kangren olan İlimtepe Konutlarının tekrar yapımının hızlandırılması ve hak sahiplerine dağıtımı konusunda yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Öğrencisinden çeşitli hediyeler de alan Belediye Başkanı Halim Çakır, ziyaretin anısına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'a Onyx taşından yapılmış bir vazo ve Kırşehir'i tanıtan yayınlar içeren bir kitap seti hediye etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2008 Salı 10:05:55
Güncelleme :15 Ocak 2008 Salı 10:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?