7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkan Çeçen tekrar aday

BAŞKAN ÇEÇEN TEKRAR ADAY

Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mevlüt Çeçen, Şubat ayından yapılacak seçimlerde tekrar aday olacağını açıklayarak bilgiler verdi.

14 Şubat 2010 tarihinde Kaman Esnaf Odaları Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimleri yapılacak. İki dönemdir Esnaf Odası Başkanlığını yürüten Mevlüt Çeçen'de tekrar aday olduğunu açıklayarak, esnaflara faydalı olunca kendisini mutlu addettiğini belirtti.

Başkan Çeçen, çalışmaların yalnız kendisinin değil bütün esnafların olduğunu söyleyerek, "Bunları yönetim ve denetim kuruluna borçluyum. Allah'ın izni ile yüzümüzün akıyla çıktık. Kimsenin bunu inkar edeceğini sanmıyorum" dedi.

Göreve geldiklerinde, esnafların borçlarını ve oda kayıtlarını sildiklerini hatırlatan Çeçen, "Odamıza kayıtlı olup da aidat borcu olan esnaflarımızın borç faizlerini affettik. Altı ay zaman tanıdık ve odamızdaki şikayetleri asgariye indirdik. Disiplini sağlayarak, sanayide ve hastanede kullanılan oksijen tüpünü getirip çok ucuz bir fiyatla esnaflarımızın ve hastanenin hizmetine sunduk" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 19:55:00
Güncelleme :27 Ocak 2010 Çarşamba 09:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?