7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkan Dinç Kırşehir'de

ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI DİNÇ KIRŞEHİR'DE

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi makamında ziyaret ederek, kısa zamanda hayata geçirdiği projeleri ve devam eden projelerini hayranlıkla inceledi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Kırşehir'de yapımı tamamlanan Katı Atık Bertaraf Tesisi, Katı Su Arıtma Tesisi ve yapımı büyük bir hızla devam eden Yeni Pazar Yeri'nde incelemelerde bulundu.

Makamda bir süre sohbet eden ikili, daha sonra Katı Atık Bertaraf Tesisini gezdi. Başkan Bahçeci, Çankırı Belediye Başkanı Dinç'e tamamlanan tesis hakkında bilgiler vererek; Katı atıklarını bertaraf etmesi için 14 belediyeyi kapsayacak bir proje hayata geçirdiklerini ve bölgenin tamamının katı atığını bertaraf edeceklerini söyledi.

Ardından, Atık Su Arıtma Tesisi hakkında da bililer veren Bahçeci, Yaklaşık 2 sene önce Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından ihalesi yapılan ve 24 dönümlük bir arazi üzerine kurulan Kırşehir Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi, Kuşdilli Mahallesi Demirci Deresi mevkiinde, şehir merkezine yaklaşık 9 kilometre uzaklıkta olup, günlük 25 bin metreküp atık suyu arıtacak kapasite ile 155 bin kişilik nüfusa hitap edeceğini kaydetti.

Atık Su Arıtma, Katı Atık Bertaraf Tesisleri ve Kapalı Otoparklı Yeni Pazar Yeri hakkında bilgiler alan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Başkan Bahçeci'ye teşekkür ederek, Kırşehir'den memnun ayrıldı.

ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKANI DİNÇ KIRŞEHİR'DE
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 17:44:02
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 18:38:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?