2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Başkan İşler Yerköy'e talip

Kırşehir'in Çiçekdağı İlçe Belediye Başkanı Cahit İşler'in, Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Çiçekdağı'nda başarılı çalışmaların altına imza atan Belediye Başkanı Cahit İşler, Yozgat'ın Yerköy İlçe Belediye Başkanı olabilmek için aday adaylığını açıkladı.

Belediye Başkanı İşler'in, Yerköy Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklamasının temelinde, bu ilçede yaşayan Kırşehirli ve Çiçekdağlıların çokluğu olarak gösterilirken, Başkan İşler'in Yerköy ilçesine başkan olabilme yönündeki aday adaylığı açıklaması, bu ilçede sevinçle karşılandı.

Başkan İşler, yapılan ön araştırma sonucunda Yerköy halkının çoğunluğunun kendisini Yerköy'de Belediye Başkanı olarak görmek istediğini belirterek, "Yerköy ilçemiz, Anadolu'nun müstesna ilçelerinden birisi ve insanları son derece misafirperver. Böylesine şirin ve kalkınmaya açık bir ilçede belediye başkanlığı yapmak benim için son derece onur verici bir görev olacak. Çiçekdağı ilçemizin hemen yanında bulunan kardeş ilçemizin tüm sorunlarını ve kültürel yapısını iyi biliyorum. Buna göre de sosyal, kültürel, ekonomik, eğitim alanında birçok proje hazırladım. İyi niyetle yola çıktım ve tabi ki en son kararı Yerköy halkı verecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 11:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kemal ilğili IP: 88.254.15.xxx Tarih : 30.10.2008 09:26:16

merhaba cahit bey sizinle yüzyüze konuşmadık belki. Ama sizin çiçekdağı belediyesinde yaptıgınız başarılı çalışmaları takip etmekteyim. Yerköye aday adayı olmanız açıkcası beni sevindirdi. Yerköy halkının sizin gibi başarılı belediye başkanına ihtiyacı var. şimdiden başarılarınızın devamını bekliyorum