7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkan Talu esnafla buluştu

BAŞKAN TALU ESNAFLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, hafta başında Kızılay Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı esnaflarının hazırladığı sabah kahvaltısında halkla bir araya geldi.

Kızılay Caddesinde hazırlanan kahvaltıya, Başkan Talu'nun Eşi Yurdagül Talu, Belediye Encümenleri Meşude Ahat ve Bahattin Uçar, Belediye personeline 'Davranış Bilimleri ve İnsan İlişkileri' konusunda seminer veren Hülya Gürsoy ile Mehmet Karaduman ve çok sayıda esnaf katıldı.

Başkan Erhan Talu, halkla ve esnafla bir araya gelerek onların düşünce ve fikirlerini birebir dinleyeceğini söyleyerek, "Bu zamana kadar belediye işlerinin yoğunluğu nedeniyle sizlere vakit ayıramamıştım. İnşallah bundan sonra hem sizlerin hal ve hatırını sormak, hem de görüş ve fikirlerinizi almak için siz halkımızla bir araya gelmeye çalışacağım. Sizlerinde sorunlarınızda belediyemize gelmeye çekinmemenizi istiyorum. Bende sizlerden biriyim ve aranızdan geldim" dedi.

Esnafların dile getirdiği araç parkı konusunda da çalışma yaptıklarını ve parkmetre uygulaması konusunda araştırma içerisinde olduklarını söyleyen Talu, "Çarşı içerisindeki park sorunun çözmek için proje üzerinde çalışıyoruz. Eski yıllardaki gibi esnafımızın kaynaşması ve birlikteliği içinde sosyal projeler üreteceğiz. Ayrıca, halkımızın rahat nefes alabileceği, ailesi ile birlikte piknik ve spor yapacağı alan olarak Dadaloğlu Kültür Parkı'nı yeniden düzenledik. Spor aletleri yerleştirdiğimiz ve yürüyüş yoları yaptığımız Kültür park'a çok sayıda da kamelya yaptırdık. Burasının kötü olan imajını düzeltip ilçemizin sayfiye yeri haline gelmesi için sizlerin desteğine de ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.

Kahvaltıda yöneltilen sorulara da cevap veren Başkan Erhan Talu, temizlik ve görünüme de önem verdiklerini vurgulayarak, "Belediyemize son model yol ve kaldırım temizleyen araç satın aldık ve bu hafta kullanmaya başladık. Öte yandan, çevre düzenlemelerinde kullanacağımız kilitli parkeleri de artık kendimiz üreteceğiz. Kurduğumuz fabrika deneme üretimlerini tamamladı. Üreteceğimiz kaliteli ürünlerle yol ve kaldırım çalışmalarına da kısa sürede başlayacağız" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TALU ESNAFLA KAHVALTIDA BULUŞTU
BAŞKAN TALU ESNAFLA KAHVALTIDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 11:44:01
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 13:42:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?