7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Başkandan davet var!

KIRŞEHİR TSO BAŞKANI MÜFİT GÖÇEN, ANADOLU SOHBETLERİNE DAVET ETTİ

Kırşehir Ticarete ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen Kırşehirlileri, Garanti Bankası öncülüğünde, Dünya Gazetesi ve Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odasının işbirliği ile düzenlenen Anadolu Sohbetleri’ne davet etti.

Kırşehir'in kalkınma ve gelişimine yönelik fikirler geliştirilip, çözümler sunulacağı Garanti Anadolu sohbetlerinin 71. toplantısı, 7 Nisan'da Kültür Müdürlüğü Salonunda yapılacak.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere'nin katılacağı toplantıya Ekonomist Prof. Dr. Asaf Savaş Akat, Setbir Genel Sekreteri Melek Us, Doğa Fotoğrafçısı ve Turizmci Burak Doğansoysal, İkbal Termal Otel Genel Müdür Orhan Kuş ve Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat konuşmacı olarak katılacak.

Toplantıyla ilgili ortak bir açıklama yapan TSO Başkanı Müfit Göçen ve Garanti Bankası Kırşehir Şube Müdürü Tahsin Tekinarslan, "Kırşehir'in sorunlarının ve çözüm önerilerinin detaylı bir şekilde paylaşılacağı bu toplantının faydalı olacağına inancımız tamdır. Konularında uzman olan ve ses getirmek konusunda da etkin olan bu değerli konuklarımızla, Kırşehirlilerin bir araya gelmesini sorunları ve çözüm yollarının daha net ortaya koyacaktır. Bu nedenle tüm Kırşehirlileri bu toplantıya davet ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2011 Salı 13:59:03
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 18:40:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?