2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediye Başkanları biraraya geldi

Belediye Başkanı Halim Çakır, düzenlediği yemekli toplantı ile Kırşehir'de ilçe ve beldelerin belediye başkanlarını bir araya getirdi.

Belediye Başkanı Halim Çakır'ın daveti ile merkeze bağlı ilçe ve beldelerin belediye başkanları bir araya geldi. Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Halim Çakır ile birlikte Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Şaban Çelik, Akçakent Belediye Başkanı Bilgin Dağ ile diğer ilçelerin ve beldelerin belediye başkanları katıldı. Düzenlenen yemekli toplantıda, Belediye Başkanı Halim Çakır'ın 28 Mart 2004 mahalli seçimleri sonrasında yaptığı belediye hizmetleri ve hazırlanan projelere ilişkin yaklaşık 30 dakikalık bilgisayar sunumu davetlilere izlettirildi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Halim Çakır, belediye başkanları olarak birlikteliklerini bozmayacaklarını belirterek, "Ahi Evran, Hacıbektaş, Yunus Emre, Aşıkpaşa ve Şeyh Edebali'nin memleketi olan gönüller şehri Kırşehir'de, belediye başkanları olarak birlikteliğimizi asla bozmayacağız. Birlik ve beraberlik adına daha önce muhtarlarımızı, mühendislerimizi, müteahhitlerimizi ve avukatlarımızı bir araya getirdik. Hemşerilerimizle bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu oluyoruz" dedi.

Belediye Başkanları olarak her konuda birbirlerine destek olacaklarını kaydeden Başkan Çakır, "Belediye Başkanlarımızla yaptığımız toplantı son derece olumlu geçti. Başkanlarımız kendi sıkıntılarını anlattı ve çözüm arayışına gireceğiz. Kimin ne eksiği varsa mutlaka diğer belediyelerin desteği ile giderilecek. Önümüzdeki günlerde de Mucur Belediye Başkanımız Atılgan Yılmaz bir toplantı yapacak ve tüm belediye başkanlarımızla bu toplantıya iştirak edeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacağız" dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrasında Belediye Başkanı Halim Çakır tarafından, ilçe ve belde belediye başkanlarına belediye saati ile çeşitli hediyeler verildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 15:39:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?