7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Belediye bayrama hazır

BELEDİYE BAYRAM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kırşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için çalışmalarını tamamladı.

Bayram hazırlıkları kapsamında Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hızlı bir şekilde tamamlandı.

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Fen işleri ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından Aşıkpaşa, Bağbaşı, Nasuhdede, Kayaşeyhi, Güvercinlik, Kümbetaltı, Hızırağa, Bahçelievler, Hılla ve Gölhisar mezarlıklarında temizlik çalışmalarının yapıldığını belirterek," Mezarlıklarımızın tel örgülerinin bakımı, onarımı ve yenilenmesi, mezarlıklardaki adalar arasındaki yolların düzeltilerek kilit parke, mıcır ve elek altı ile kaplanması, yabani otların temizlenmesi, mezarlıklarımızın tabelalarının yenilenmesi, mezarlıklarda bulunan çeşmelerin bakım ve onarımı gibi çalışmalar yapıldı" dedi.

Şahin, Vatandaşların bayram öncesi yoğun ziyaretlerde bulunacağı bu mekanların hem geçmişe hem de halka yakışır bir ortam olması sağlandığını vurgulayarak, "Bu çalışmalarımız elbette ki sadece bayram önceleri olmayacak, periyodik bir şekilde bütün mezarlıklarımızın bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılacaktır." Şeklinde konuştu.

Veli Şahin, Vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için belediye olarak hazırlıklarını tamamladıklarını hatırlatarak, "Bayram süresi boyunca da nöbetçi ekiplerimiz 24 saat görevde olacağından halkımızın her türlü sorunlarında ve şikayetlerinde bakacaklardır. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 16:51:04
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 14:35:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?