4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Belediye bayrama hazırlanıyor

Kırşehir Belediyesi, bayram süresince huzurlu bir ortam oluşturabilmek için çalışmalarına hız verdi.

Kırşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirebilmeleri için yaptığı çalışmalara hız verdi. İlk olarak belediye otobüslerinin bayram sürecinde ücretsiz olacağı bildirilirken, Zabıta, Fen İşleri ve Mezarlıklar müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, Fen İşleri ve Mezarlıklar müdürlüğü ekiplerinin bütün mahalle mezarlıklarında gerekli çalışmayı yaptığını söyledi. Bu çalışmaların sadece bayram önceleri olmayacağını da ifade eden Şahin, periyodik bir şekilde bütün mezarlıkların bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının yapılacağını kaydetti.

Arife Günü de dahil olmak üzere Ramazan Bayramı süresince belediye otobüslerinin ücretsiz olarak halkın hizmetinde olacağını da sözlerine ekleyen Veli Şahin, halkın huzurlu bir bayram geçirmesi için belediye olarak hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirtti.

Veli Şahin, “Bayram süresi boyunca nöbetçi ekiplerimiz 24 saat görevde olacağından, halkımızın her türlü sorunlarında bize telefonla müracaat edebilirler. Tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 18:03:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?