4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Belediye borcuna POS kolaylığı

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDE KREDİ KARTI İLE BORÇ ÖDEME DÖNEMİ

Kırşehir Belediyesi, vatandaşların belediyeye olan borçlarını kredi kartı ile ödeyebilmesi için veznelere pos makinesi koydu.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, belediye veznelerine konulan pos makineleri sayesinde vatandaşların su faturasından emlak vergisine kadar her türlü faturasını kredi kartı ile ödeyebileceğini söyledi. Sulu, "Çağımızın kolaylıklarından belediyemizden hizmet alan bütün vatandaşlarımızın yararlanabilmesi için bu düzenlemeyi yaptık. Bilgiye ve teknolojik gelişmelere önem veren belediyemiz, teknolojik gelişmelerin kolaylığından bütün vatandaşların yararlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda belediye veznelerine konulan pos makineleri sayesinde isteyen vatandaşımız su faturasından emlak vergisine kadar her türlü ödemeyi istedikleri bankanın kredi kartı ile yapabilecekler” dedi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde belediye veznelerine pos makinesi konulabilmesi için gerekli olan alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, "Kredi kartı ile faturaların ödenmesini sağlayan yeni uygulama ile halkımıza yeni bir kolaylık getirildi. Belediyemiz birimlerinde başta su ücretleri olmak üzere emlak, çevre temizlik vergisi ve benzer her türlü ödeme işlemlerinde kredi kartı ile fatura ödeme kolaylığı sağlayacaktır. Belediye veznelerimizde nakit ödemenin yanında, isteyen vatandaşlarımız kredi kartı ile de bundan böyle ödeme yapabilecek. İsteyen vatandaşımız istediği kredi kartı ile her türlü fatura ödemesini gerçekleştirebilecek. Böylelikle vatandaşlar veznelerde beklemeden ve faturalarının son ödeme tarihini kaçırmadan, cezalı ödeme yapma telaşından kurtulacaklar" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 15:00:05
Güncelleme :16 Kasım 2009 Pazartesi 15:26:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?