2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediye çalışmalarına hız verdi

Kırşehir'in Kaman Belediyesi tarafından başlatılan asfalt, park, bahçe, çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmaları aralıksız sürüyor.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Necati Çolak, ilçede çamurlu ve tozlu yol bırakmamak için asfalt hizmetine ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Çolak, “İlçe halkını, çamurlu ve tozlu yollardan kurtarmak için asfalt seferberliği başlattık. Asfaltsız mahalle bırakmama hedefini adım adım gerçekleştiriyoruz. Altyapısı biten mahalleleri asfaltla çamur ve tozdan kurtarıyoruz. Ayrıca, geçtiğimiz yıllarda yarım kalan Atatürk Caddesi’nin, Vergi Dairesi’nden Jandarma Karakol Komutanlığı’na kadar olan kısımda sıcak asfalt çalışması da başlamış bulunmakta. Çalışmalarımız program dahilinde sürüyor. Altyapısı tamamlanan bölgelerde kaldırım çalışmalarını da başlatacağız" dedi.

Alt ve üst yapı çalışmalarının birlikte sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Çolak, "Bir yandan kaldırım çalışmalarımız devam ederken, bir yandan park bahçe çalışması, diğer taraftan ise kaldırım çalışmasının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmasını yaparak vatandaşımızın yaşamını kolaylaştıracağız. Sezon sonuna kadar Kaman'da problemli alanlarının büyük bir kısmının sorunlarını çözmüş olacağız. Belediye çalışanlarımız bir seferberlik havası içerisinde en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Kaman'ın çehresini değiştirme ve vatandaşlarımızın layık olduğu yaşanılabilir bir Kaman misyonunu hizmet verdiğimiz kesimlerde hiç bir ayrım yapmaksızın devam ettiriyoruz" dedi.

Başkan Çolak, 2008 yılında yapılan sathi kaplamalarla bozulan yolların da onarıldığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 14:13:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?