2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediye hizmette örnek olacak

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Berat Bıçakçı, belediye olarak AK Parti’nin siyasi anlayışına uygun olarak hizmeti vatandaş odaklı olarak algılayıp, hedef koyup hizmet ürettiklerini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı, Belediye Başkanı Halim Çakır´ın talimatlarıyla bütün belediye personeli olarak hizmeti hiç bir siyasi ayrım ve ayrıcalık gözetmeksizin toplumun her kesimine yaydıklarını söyledi.

Bıçakçı, temel belediyecilik hizmetleri olan temizlik, yol, su gibi çalışmalarla pek çok belediyeye örnek olduklarını, bununla birlikte kültürel ve sosyal aktivitelerde de önemli işlere imza attıklarını söyledi. Kırşehir Belediyesi’nin yol yapımı istatistiklerini alt üst ederek, Kırşehir tarihinde yapılan yol çalışmalarının tamamında daha çok asfalt ve kilitli parkeyle yolları modernize ettiklerini ve kenar mahallelerdeki en ücra yollara kadar asfaltladıklarını belirtti. Bıçakçı, bu hizmetlerle yetinmeyip Kaman, Mucur ve Boztepe ilçelerinde de bu belediyelerin asfaltlama çalışmalarına ciddi katkıda bulunduklarının altını çizerken, Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine de teşekkür etti.

Su ve temizlik hizmetlerinde kalitenin yanı sıra ekonomik olarak da çığır açtıklarını ifade eden Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı, yenilenen su kuyularının yanı sıra ucuz su hizmetleriyle de her açıdan vatandaşının bütçesine katkıda bulunduklarını söyledi.

Yaklaşan mahalli idareler seçimleri öncesi Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır´ın en az yüzde 55 oy alma hedefine de vurgu yapan Berat Bıçakçı, bunun diğer siyasi rakiplerine meydan okumaktan çok Kırşehir halkına olan güvenden kaynakladığını belirtti. Bıçakçı, Kırşehir halkının teveccühü ve kadirşinaslığının Türk demokrasi tarihinde tescilli olduğunu ifade ederek, 29 Mart 2009 seçimlerinin Kırşehir için bir kez daha tarihi bir dönemeç olacağına inandığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 13:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
FATİH AYDIN IP: 85.98.67.xxx Tarih : 16.11.2008 13:42:06

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN HALİM ÇAKIR'A ÜSTÜN BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM.