2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediye karla mücadeleyi sürdürüyor

Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesinde, belediye ekipleri tarafından başlatılan karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

3 gündür etkili olan kar yağışı, Çiçekdağı İlçesinde hayatı olumsuz etkilerken, belediye ekiplerince karla mücadele çalışmaları hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Cahit İşler'inde bizzat katıldığı karla mücadele çalışmaları, ilçe halkının taktirini topladı.

Başkan İşler, kriz merkezi oluşturduklarını ve vatandaşların mağdur olmamaları için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Kent merkezinde kar kalınlığı yer yer 60 santimetreye kadar çıktı. Özellikle ana arterlerde ulaşımı sağlamak için ekiplerimiz seferber edildi" dedi.

Ana caddelerin ulaşıma açılması ile birlikte ara sokaklara geçtiklerini söyleyen İşler, "İlçemizin mücavir alanı içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ayrıca, karayollarına da şehirlerarası yolların açılması noktasında destek veriyoruz. Yerköy-Çiçekdağı yolu ulaşıma açıldı. İlçemizde kapalı yol ve cadde kalmayacak" dedi.

Don olaylarına karşı vatandaşları da uyaran Başkan İşler, özelikle esnafa seslenerek işyerlerinin önünü temizleyerek belediye ekiplerine destek vermelerini istedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2008 Çarşamba 13:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa yıldırım IP: 88.229.99.xxx Tarih : 22.02.2008 20:08:40

cicekdagı sen bizim herseyimizsin baskanım sizede slm larımı gonderiyorum her kese sslm