8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Belediye Meclis toplantısı yapıldı

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NİN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci başkanlığında gündemindeki konuları görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.

Belediye Meclisi'nin Mart ayı toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. Bir önceki meclis kararının okunup kabul edilmesiyle devam edilen toplantıda, gündemin 3. maddesi olan 3 daimi encümen üyesi seçildi.

Yapılan gizli oylama ile 14'er oy alan Erdal Akkuş, Yusuf Ergül ve Fetih Eroğlu daimi encümen üyeliğine seçildi. Encümen üyelerinin seçilmesinin ardından Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeleri ile İmar komisyon üyeleri seçimi yapıldı. Yapılan seçimde Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Bayram Sarı, Aynur Yeşil, Mehmet Şahin, Aslan Yılmaz ve Ayhan Akbaş seçilirken, İmar Komisyon üyeliklerine ise Ömer Faruk Özköroğlu, Erol Dulkadir, Mustafa Duran, Ömer Dağlı ve Ramazan Aslan getirildi.

Gündemin 6. maddesinde yer alan imar komisyonuna havale edilecek evrakların görüşülüp alt komisyona gönderilmesi oy birliği ile kabul edilerek, imar komisyonuna havale edilen evrakları görüşülerek karara bağlandı.

İller Bankası'ndan alınacak olan kredi için Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'ye Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Mecliste, gündemin 12. maddesi olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün kadro iptal ve ihdas işlemleri de görüşüldü. Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır tarafından gündem dışı olarak sunulan ve gündeme alınan belediyeye ait billboard ve raketlerin ihaleye çıkılarak yeniden yapılandırılması, modern ve şehircilik ilkelerine uygun bir hale getirilmesi görüşülerek raket ve billboardların tekrar ihaleye çıkarılması karara bağlandı.

Belediye Meclisi Başkanı Yaşar Bahçeci, Bağbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin son durumu hakkında bilgiler verdi. Belediye olarak fizibilite çalışmalarının bittiğini sözün şimdi TOKİ'de olduğunu kaydeden Bahçeci, yapılaşmanın boş olan arsalardan başlayacağını ifade etti.

Bir sonraki meclis toplantısının 6 Mayıs 2010 Perşembe yapılmasına karar verildi.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NİN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NİN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 15:07:01
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 17:52:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?