4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Belediye Meclisi Mayıs toplantısı

Kırşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci başkanlığında yapıldı.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'e Tabiat Parkı ve Hayvan Barınakları yapılacağının müjdesini verdi. Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantı, açılış ve yoklamasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.
Toplantıda, İmar Komisyonu'na havale olan evrakların görüşülmesinin ardından Kırşehir ve Bydgoszcz Kardeş Şehirler koordinatörlüğüne Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu getirildi. Tabiat Parkı yapılması için Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi konusunun görüşülmesine geçildi.

Bu konuda meclis üyelerine bir açıklama yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kırşehir'in çok ciddi manada yeşil alan sıkıntısı var. Bu projeyle adeta Kırşehir nefes alacak. Her türlü gereksinimlerin karşılanacağı bir alana kavuşulacaktır. Bu projenin de bizim meclise nasip olması beni oldukça mutlu edecektir. İçerisinde yürüyüş alanları, piknik alanları ve spor alanları olan bu proje, belediye meclisi olarak bu arsayı tahsis ettiğimiz takdirde gerçekleşecektir'' dedi.

Bu projeyi çok önemsediğini ifade eden Bahçeci konuşmasında projenin tamamlanmasının ardından arsanın tekrar Kırşehir Belediyesine tahsis edilebileceğini de ifade etti. Mecliste oylamaya sunulan söz konusu alanın Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne Tahsisi'de oy birliği ile kabul edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 16:32:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?