3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Belediye meclisi toplantısı yapıldı

Kırşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı, Belediye Meclis Başkan Vekili Ümit Bayram başkanlığında toplandı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Çiftçi Malları Koruma Heyeti ve Çiftçi Malları Koruma Birliği Murakabe Heyeti'ne 5'er asil ve 5'er yedek üye seçimleri yapıldı.

Su İşleri Müdürlüğü'nün yönergesi de görüşülüp kabul edilirken, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nün kadro iptal-ihdas işlemleri görüşülüp karara bağlandı. Belediye otobüs ücretleri ile iş makinesi gelirlerinin haksız rekabete yol açtığı belirtilirken, otobüs ücretleri ile iş makinelerinin gelirlerinin yeniden düzenlenmesi için Plan ve Bütçe Komisyonu'na sevki oy birliği ile kabul edildi.

Pazar yerleri ücretlerinin yeniden belirlenmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edilirken, gündeme alınan Kırşehir Belediyesi Kadın Meclisi'nin kurulması için hazırlanan tüzük okunarak oy birliği ile kabul edilerek, kadın meclisinin kurulması için çalışmaların başlaması sağlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gönderilen gündemin ele alındığı toplantıda, yüzde 50'si belediye tarafından yüzde 50'si ise hibe olarak yapılacak olan Kuşdilli ve Bahçelievler mahallelerinde açık spor kompleksi yapılması konusu görüşülerek karara bağlandı. Gündemindeki maddeleri görüşüp karara bağlayan meclis, 2 Temmuz 2009 Perşembe günü toplanmak üzere oturumu kapattı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 16:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?