8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Belediye mezarlıkları düzenliyor

BELEDİYE MEZARLIKLARI DÜZENLİYOR

Kırşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mezarlıklarda başlatılan sert zemin, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Kümbetaltı Mezarlığı'ndaki çalışmalar devam ederken, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Tan, sorumluluk alanlarındaki mezarlıklara kilit parke taşı döşendiğini, çevresinde ise peyzaj çalışması yapıldığını açıkladı.

Yazın tozdan, kışın çamurdan geçilmeyen mezarlıklardaki çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Tan, kilit parke taşı döşenmesi ve peyzaj düzenlemesinden sonra, vatandaşların ebediyete giden yakınlarına son görevlerini huzur içerisinde yapabileceklerini bildirdi.

Halil Tan, mezarlıklarda eş zamanlı sürdürülen çalışmaların aciliyet derecesine göre diğer mezarlıklarda da yapılacağını belirterek ,"Kümbetaltı mezarlığındaki anayol ve yürüyüş yollarına 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı döşendi. Kilit parke taşı uygulamasının yanı sıra, Kümbetaltı Mezarlığı'nda peyzaj düzenlemelerinin de yapılmasının ardından mezarlığın ismine yakışır bir görünüme kavuşturacağız ve vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarına son görevlerini gönül rahatlığı içerisinde yapacak ortamı sağlayacağız" şeklinde konuştu.

BELEDİYE MEZARLIKLARI DÜZENLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2010 Çarşamba 16:39:05
Güncelleme :18 Ağustos 2010 Çarşamba 16:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?