6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIRŞEHİR

Belediye park alanlarını genişletti

Kırşehir'in Mucur İlçesinde, belediye tarafından yapılan çalışmalarla, park ve yeşil alanların sayısı arttırılıyor.

Belediye tarafından geçtiğimiz yıllarda yapılan park ve yeşil alan çalışmalarına yenileri eklenirken, 'Köme' adı verilen bölgede ve devlet karayolu üzerinde yapılan park ve sosyal alanlar, ilçe halkını mutlu etti. Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, Mucur'da yeşil alan ve park sayısını artıracaklarını kaydederek," Vatandaşlarımızın daha modern ve temiz bir ortamda yaşaması için belediye olarak yeşil alanlara önem veriyoruz. İlçemizde vatandaşlarımız ağırlıklı olarak merkezde yaşıyor. Bu nedenle de merkezde önemli oranda park ve yeşil alan çalışması yaptık " dedi.

İlçe giriş ve çıkışlarında da park çalışmalarına hız verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Yılmaz," İlçemiz için büyük anlam taşıyan KÖME bölgesini atıl vaziyetten kurtardık. Burada yaptığımız yeşil alan ve park çalışmaları ile vatandaşlarımıza güzel mesire alanı sunduk. Spor sahaları, çocuk parkları ve piknik alanları ile bu bölge son derece güzel bir mekan oldu. Yaklaşık 40 bin metrekare alana sahip KÖME bölgesinde, hemşerilerimiz gerek hafta içi gerekse hafta sonu dinlenip, temiz hava alabilecek " dedi.

Belediye olarak Mucur-Kayseri karayolu üzerinde de park çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Yılmaz, ilçe giriş ve çıkışlarında yapılan 18 dönümlük alanda gençlik merkezi, sosyal alan ve park çalışmalarını bitirdiklerini söyledi. Yapılan park ve dinlenme alanlarından Mucur halkının yanı sıra, Kapadokya Bölgesine seyahat gerçekleştiren yolcularında faydalanabileceğini belirten Başkan Yılmaz, " Parklarımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 18:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?