7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Belediye personeline kurumsal kurs

BELEDİYE PERSONELİNE KURUMSAL KURS

Kırşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği yaparak kendi personeline ücretsiz olarak 'yazışma kuralları, devlet memurları kanunu, protokol ve resmi kurumlarda uyulması gereken kurallar' konularında kurs verdi.

Belediye personeline yönelik elli saat süren kurs, Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu Toplantı Salonu'nda Okul Müdürü Süleyman Yıldır tarafından verildi. Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenen sertifika törenine, Belediye Başkan Yardımcıları Veli Şahin, Yaşar Sulu, Duran Atasoy, Okul Müdürü Süleyman Yıldır ve kursa katılan belediye personeli katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, oldukça yararlı olan bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta Okul Müdürü Süleyman Yıldır olmak üzere büyük bir özveri ile kursa devam eden belediye personeline teşekkür etti. İlerleyen zamanlarda da böyle kursları düzenlemeyi hedeflediklerini belirten Sulu, "Belediye olarak bütün personeli sıkı bir eğitimden geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Kurs süresince kursa katılan personelde; bu süre içerisinde kendi aralarında bir organizasyon yaparak ''Her Kursiyerden Bir Kitap'' kampanyası düzenleyip, örnek bir davranış sergileyerek, okul kütüphanesine yeni kitaplar kazandırdı. Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin ise bu kursları çok önemsediklerini belirterek, Süleyman Türkmani İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Yıldır'a hiç bir karşılık beklemeden yapılan kurs nedeniyle plaket takdim etti. Süleyman Yıldır ise yapılan kursun çok verimli geçtiğini belirterek, bütün kursiyerlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından sertifikaların dağıtımı ve çeşitli ikramlar ile sertifika töreni sona erdi.

BELEDİYE PERSONELİNE KURUMSAL KURS
BELEDİYE PERSONELİNE KURUMSAL KURS
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 14:36:05
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 19:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?