3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Belediyeden 500 kişilik iftar çadırı

 Kırşehir Belediyesi, Ramazan ayında hayırsever vatandaşların desteği ile iftar çadırı kurarak, 3 bin adet gıda paketi dağıtacak.

Açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin, bu yılki Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerine yönelik 500 kişilik iftar çadırı kurarak vatandaşların iftarlarını yapmalarını sağlayacaklarını belirtti.

Bunun yanı sıra yine hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanacak olan yaklaşık 3 bin adet gıda paketini de ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını ifade eden Şahin, halkın huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için çalıştıklarını kaydetti.

Yardımlaşmanın ve paylaşmanın en fazla hissedileceği bu ayda ihtiyaç sahiplerine yönelik iftar çadırı ve gıda paketleri dağıtımını gerçekleştireceklerini belirten Şahin, "Tamamı şehrimizde ve şehir dışında yaşayan hayırsever iş adamları tarafından karşılanmak üzere yaklaşık 3 bin adet ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gıda paketi dağıtmayı düşündük. Bununla birlikte Ramazan ayı boyunca yerini Ahi Meydanı olarak belirlediğimiz bölgede her gün için 500 kişilik bir iftar çadırı kurarak, Ramazanda ihtiyaç sahibi ve fakirlerle iftara yetişemeyen vatandaşlarımızın iftarlarını açabileceği bir ortam hazırlamanın gayreti içerisindeyiz. Bu yapacaklarımızın tamamı, belediye bütçesine herhangi bir yük getirmeden hayırsever işadamı ve vatandaşlarımız tarafından karşılanacaktır. Biz bu noktada duyarlılık gösteren hayırsever işadamlarına ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve tüm hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz. Hep birlikte idrak edeceğimiz Ramazan ayının şehrimize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 16:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?