4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Belediyeden bir ilk daha!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN BİR İLK DAHA

Kırşehir Belediyesi AB Ofisi Türkiye'de ilki gerçekleştirilen 'Eurodesk Turkey' toplantısına katılarak bir ilk daha gerçekleştirdi.

Kırşehir'den sadece Belediye AB Ofisi'nin katıldığı toplantı Kocaeli'nin Gebze ilçesi TÜBİTAK Tesislerinde gerçekleştirildi. Ana faaliyetlerini temsilci masaları halinde gerçekleştirecek olan Eurodesk Gençlik Bilgi Ağı Toplantısına, Türkiye genelinden 58 farklı kurum olmak üzere toplam 84 kişi katıldı.

Kırşehir Belediyesi'nin Eurodesk temsil noktalarından birisi olduğunu önemle belirten Belediye Başkanı Bahçeci, "Eurodesk; gençler için eğitim, Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında bilgi sağlayan bir Avrupa Bilgi Aktarım Ağıdır. Toplantıda AB Ofisimize, Gençlik Programı ile ilgili bilgilerin yaygınlaştırılması, fonlarla ilgili Avrupa bilgisine internet erişimi sağlanması, eğitimler düzenlenmesi, destek hizmetleri, konferanslar, seminerler ve diğer etkinliklerin düzenlenmesi gibi çeşitli konularda eğitimler verildi" dedi.

Bahçeci, "Eurodesk'in temsil noktalarından biri olmamız, Kırşehir'de gençlik ile ilgili yaptığımız faaliyetlerde ve yapacağımız 'Gençlik Merkezi' için önemli bir adım olacaktır''şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 17:52:04
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 18:19:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?