8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Belediyeden hizmet içi eğitim

KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Kırşehir Belediyesi’nde ‘1.Etap Hizmet İçi Eğitim’ programına başlarken, eğitimde halkın memnuniyetini ve hizmetlerin daha kaliteli olmasını sağlamak amacıyla Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Hizmet İçi Eğitim’de, kurumsal ve bireysel eğitime önem veren Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’nin ISO ve Toplam Kalite Yönetimi’nin yanı sıra, belediye personeli için, "Telefonda Etkili İletişim, İlk Yardım, Sivil-Savunma, İş Doyumu ve Motivasyon, 5S” ( israfı yok etme, stokları belirleme ve iş yerini yeniden organize etme) konularında eğitimler verildiğini belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Amacımız belediye çalışanlarının vatandaş odaklı hizmet anlayışını etkin kılmak ve daha verimli çalışmalarda bulunmasını sağlamaktır. Kırşehir Belediyesi yönetimi, kalite ve verimlilik odaklı yönetim kurma çalışmalarını, Kırşehir halkının memnuniyetinin sağlanması, belediye hizmetlerinde kalite ve verimliliğin arttırılması hedef alarak, Toplam Kalite Yönetimi anlayışına uygun bir yönetim sistemiyle birlikte çalışmalarına başlamıştır. Kurumdaki tüm iş ve işlemlerdeki standartların yükseltilmesi, organizasyon yapısının verimli ve etkin hale getirilmesi faaliyetlerini yürütmek üzere belediye bünyesinde bir Kalite Yönetim Ekibi oluşturarak belgelendirme aşamasına gelmiş bulunmaktadır" ifadelerine yer verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2011 Çarşamba 11:49:01
Güncelleme :9 Şubat 2011 Çarşamba 12:03:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?