2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediyelere 2.5 milyon YTL ödenek

AK Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan, Belediyelerin Altyapılarının Desteklenmesi Projesi (BELDES) kapsamında 27 belediyeye 2,5 milyon YTL ödenek ayrıldığını belirttiler.

Seçim bölgelerinde incelemelerde bulunan milletvekilleri, BELDES Projesi ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundular. Mikail Arslan, proje kapsamında 2008 yılı için Kırşehir'deki belediyelere yaklaşık 2,5 milyon YTL ödenek ayrıldığını söyledi. Arslan, nüfusu 10 binin altında olan belediyelerin yol, su, kanalizasyon ve benzeri altyapı ihtiyaçlarının BELDES Projesi kapsamında çözüme kavuşturulacağını söyledi.

AK Parti Kırşehir milletvekili Abdullah Çalışkan ise, devletin imkanları dahilinde ayırdığı ödenekleri verimli şekilde kullanarak hizmete dönüştürmek hedefinde olduklarını söyledi.

Çalışkan, “Tüm ödenekler zamanında kullanılarak projelerin tamamlanması sağlanacaktır. Hepimizin amacı halkımızın yaşam kalitesini yükseltmektir. Bizler, bu makamlarda halkımıza hizmet etmek için oturuyoruz. Bu ödeneklerin Kırşehirli halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz " dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2008 Çarşamba 13:21:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?