8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

Belediyenin araç filosu güçleniyor

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Kırşehir Belediyesi yeni aldığı 2 adet Cenaze Nakil Aracı ile varolan araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kırşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta içerisinde de yeni aldığı 2 adet modern donanımlı Cenaze Nakil Aracı ile araç filosunu güçlendirdi.

Konu ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Yardımcısı Yaşar Sulu, Vatandaşların her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarında yanlarında olduklarını belirterek, "Günden güne büyüyen şehrimiz de her türlü belediye hizmetimizi çağın gerektirdiği şartlarda vatandaşlarımıza sunabilmek adına çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Belediye olarak şehir yaşamının her aşamasında olduğu gibi yaşamın sonlanmasından sonraki hizmetlerde belli bir standardı yakalamak için 2 adet yeni Cenaze Nakil Aracı satın aldık. Yeni araçlarla birlikte vatandaşlarımızın acılı günlerinde bir sıkıntı yaşamadan 24 saat defin işlemlerini hızlı ve çağın gereklerine uygun olarak daha kolay ve rahat yapabileceğiz" dedi.

Belediyenin mevcut olan eski cenaze araçlarının 102 bin nüfuslu bir ilin ihtiyaçlarını karşılayamadığı vurgulayan Sulu, "Bu nedenle cenaze nakil işi için tasarlanan iki yeni araç aldık. Bu araçlar daha önceden olduğu gibi 7 gün 24 saat yine vatandaşlarımıza hizmet edecektir. Araçların hayırlı olmasını diliyor, yapacağımız yeni yatırımlarımız, projelerimiz ve yeniliklerimizle, vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti sunma yolunda ilerlemenin de mutluluğunu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

KIRŞEHİR BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 12:33:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 12:49:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?