7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Belediyespor'dan bir başarı daha

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BİR BAŞARI DAHA

Kırşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı, bir başarıya daha imza atarak Terfi Ligi Müsabakalarında Fenerbahçe'yi 3-1 Beşiktaş'ı da 3-0 yenerek, Türkiye dördüncüsü oldu.

Belediye spor Masa Tenisi Antrenörü Mehmet Koçak ile birlikte Belediye spor Masa Tenisi Takımı; İstanbul Levent'te bulunan Özel Şişli Terakki Lisesi spor salonunda yapılan terfi ligi müsabakalarında Fenerbahçe'yi 3-1, Beşiktaş'ı 3-0, Bartın'ı da 3-0 yenerek ilk grupta lider oldu.

Çeyrek finalde İstanbul DSİ'yi 3-1 yenen Belediye spor masa tenisi takımı yarı finalde de Kırklareli Tikveşli Spor'a 3-2 yenilerek Türkiye genelinde 4. oldu.

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin; son zamanlarda Belediye spor takımlarının önemli başarılara imza attığını belirterek, dereceye giren Belediye spor masa tenisi takımına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Gençlerin sporla ilgilenmelerinden oldukça da mutlu olduklarını dile getiren Şahin, Belediye spor'un ilerleyen zamanlarda yeni başarılara imza atacağına inandıklarını da sözlerine ekledi.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BİR BAŞARI DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 18:21:04
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 19:05:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?