2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Belediye'ye ilaçlama teşekkürü

Kırşehir Halkı, bu yıl karasinek, sivrisinek ve keneler yönünden hiç bir sıkıntı yaşamadıklarını, bu yüzden de yaz mevsiminde çok rahat ettiklerini söyleyip, Kırşehir Belediyesi çalışanlarına ve Belediye Başkanı Halim Çakır’a teşekkürlerini bildirdi.

Sivrisinek, karasinek ve kenelerden daha önceki dönemlerde çok rahatsız olduklarını, evlerinde çok çeşitli ilaçlar kullandıklarını, ancak yine sonuç alamadıklarını belirten Kırşehirliler, hem ekonomik yönden ilaç almaktan kurtulduklarını, hem de huzurlu, rahat bir yaz geçirdiklerini belirterek Kırşehir Belediyesi’nin bu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Halim Çakır’a teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili görüşlerini bildiren Başkan Çakır şunları söyledi: ‘’Belirtilen bu konuda Kırşehirlilerin memnuniyeti bizleri çok sevindirmiştir. Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şuayip Çavuşmirza ve ekibi sivrisinek, karasinek, kene ve benzeri haşerelere karşı profesyonel eğitim almışlar ve bu haşereler ile kararlı bir mücadele yapmışlardır. Son yıllarda gündemde olan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığının virüsünü insanlara kan emerken bulaştıran kenelerle de mücadeleye ayrı bir önem verilerek insanların bu hastalığı taşıyan kenelerden korunması sağlanmıştır.’’

Belediye Başkanı Halim Çakır, Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Şuayip Çavuşmirza ve ekibine teşekkürlerini bildirerek bu kararlı çalışmalarının devam etmesini temenni etti. Ayrıca Kırşehir Halkı’nın da Kırşehir Belediyesi’nin çalışmalarına duyarlılık göstererek verdikleri bu olumlu görüşlerinden dolayı en derin kalbi şükranlarını sunduğunu belirtti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 21:59:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?