4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Bilgin ve Çakır'dan huzurevine ziyaret

Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin ve Beleiye Başkanı Halim Çakır, huzurevini ziyaret etti.

Huzurevi ziyaretinde Vali Bilgin ve Başkan Çakır'a Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Ünlü'nün yanı sıra Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Dalgalı, Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Timur Koca eşlik etti.

Vali Bilgin, huzurevinin yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Timur Koca başkanlığındaki dernek aracılığıyla hayırseverlerin katkılarıyla yaptırılan Kırşehir Huzurevi, ülkemizin en modern huzurevlerinden birisidir. Burada kalan büyüklerimizin rahat bir ortamda hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak amacıyla her türlü katkıyı sağlıyoruz. Jeotermal şirketimizin yönetim kurulu üyelerinin aldığı kararlarla huzurevine şimdiye kadar 150 bin TL katkı sağlandı. Yine jeotermal şirketimizin bütçesinde alınan bir araçta huzurevi müdürlüğümüze teslim edildi.

Böylelikle huzurevinin bir ihtiyacı daha karşılanmış oldu. Ben huzurevinin yapımına katkıda bulunan tüm hayırseverlere, aracın alımına karar veren jeotermal yönetim kurulu üyelerimize ve aracın alımında yaptıkları indirimden dolayı Murat Çağlayan'a teşekkür ediyorum" dedi.

Huzurevine alınan aracın anahtarı ve ruhsatı Huzurevi Müdürü Hüsamettin Ekim'e teslim edilirken, daha sonra huzurevi sakinleri ziyaret edildi ve uzun süre sohbet edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 18:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?