7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

'Bir Buket Aşk' beğenildi

BİR BUKET AŞK ADLI TİYATRO BEĞENİLDİ

Ahi Evran Üniversitesi Kaman Meslek Yüksek Okulu Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan "Bir Buket Aşk" isimli komedi oyunu Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi konferans salonunda sahnelendi.

Konferans salonundaki tiyatro gösterisine Rektör Yar. Prof. Dr. Erksin Güleç, Türk Ocakları Kırşehir Şubesi Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Kılınç ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Senaryo Yazarlığı ve Yönetmenliğini Berkan Karasu'nun yaptığı oyun, "Hayatı Benzer Yönleriyle Farklı Yaşıyoruz" felsefesinden hareketle tek yaşamı üç farklı karakterle seyirciye sundu. Genel Koordinatörlüğünü Mehmet Akif Alakay'nın, Yardımcı Yönetmenliğini Savaş Sezer'in üstlendiği oyuna ilgi yoğun olurken, konferans salonunda ayakta kalan öğrenciler dikkat çekti.

Oyun'da öğrencilerin günlük hayatlarında yaptıkları yanlış hareketlerde ele alınarak mizah yolu ile düzeltilmeye çalışıldı.

BİR BUKET AŞK ADLI TİYATRO BEĞENİLDİ
BİR BUKET AŞK ADLI TİYATRO BEĞENİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 16:18:03
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 21:24:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nihat Balak IP: 88.250.6.xxx Tarih : 18.03.2010 11:39:53

Bu genç yaşta böylesi güzel bir oyunun senaristliğini ve yönetmenliğini yapan can dostum Berkan Karasu'yu ve diğer emek sahiplerini candan kutluyorum...