3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Boztepe çıkarması

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Boztepe ilçesinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Boztepe Belediye Başkanı Ramazan Aydın'ı ziyaret eden Çalışkan, belediyenin sorunları ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Boztepe ilçesinin sorunlarını en kısa sürede çözeceğini ifade eden Abdullah Çalışkan, yeni bir sağlık ocağı yapılması için çalışmalara başladıklarını ve Boztepe'nin en kısa sürede çok amaçlı bir salona kavuşturacağını belirtti.

Boztepe ilçesine gereken önemin uzun yıllardır verilmediğini de sözlerine ekleyen Çalışkan, "AK Parti iktidarı ile ilçede kayda değer gelişmeler yaşanıyor. Boztepe'nin gelişmesi için elimden gelen gayreti sarf edeceğim. Boztepe ilçesine TOKİ konutları yapımı için de çalışmalara başlayacağız" dedi.

Milletvekili Abdullah Çalışkan, daha sonra belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla toplantı yaparak, karşılıklı istişarelerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 21:20:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali S. Yiğit IP: 212.175.171.xxx Tarih : 16.06.2009 11:36:31

 AKP Milletvekili Abdullah Çalışkan, Kırşehir'i büyük hayal kırıklığına uğrattı. Maalesef, Abdullah Çalışkan insanların düşündüğü gibi bir potansiyele sahip olmadığı acı gerçeklerle ortaya çıktı. Memlekete sağladığı tek katkı yok, bu da kendisine hep seçmenlerden ağır uyarı almasıyla belli oluyor. Mesela, kendi seçim bölgesinde yer alan ilçeleri, beldeleri tek tek kaybetti. Çiçekdağ ve Akçakent daha önceki dönemde AKP belediyelerdi ancak bu yörede halkın tepkisini alan milletvekili Abdullah Çalışkan buraların kaybedilmesinde önemli bir rol oynadı. Aynı zamanda iptal edilen seçimle adı yeniden gündeme gelen Çiçekdağ'ın Köseli beledesi de daha önceden AKPli olmasına rağmen vatandaşın Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan'a tepkileri yüzünden kaybedildi. Hatta Milletvekili Abdullah Çalışkan'ın kendi köyünde de 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde AKP ye sadece 2 oy (il genel meclisi) çıkması her şeyi açık açık anlatan bir gelişme olarak yorumlanabilir. Maalesef kaybeden hep Kırşehir oluyor..