7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

'Bu bir başlangıçtır!'

AK PARTİ İL BAŞKANI ASLAN REFERANDUM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, referandum sonucunu değerlendirerek, "Halkın iradesi sandığa yansıdı. Bu bir başlangıçtır. İnsanı önemseyen bir anlayışın, bireysel özgürlüklerin ön plana çıktığı anlayışın devamı gelecektir" dedi.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan referandum sonuçları ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, "Halkın iradesi sandığa yansıdı. Bu bir başlangıçtır. İnsanı önemseyen bir anlayışın, bireysel özgürlüklerin ön plana çıktığı bir anlayışın devamı gelecektir. Kırşehir genelinde Türkiye ortalamasını tutturarak yüzde 58'lik başarıya imza attık. Bu şehrimiz için çok sevindirici bir durumdur. Kırşehir her zaman olduğu gibi bugün de demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu referandumla Türk demokrasi tarihinde önemli bir sayfa açılmıştır" şeklinde konuştu.

Aslan, Bu sonucun alınmasında sivil toplum örgütlerinin, demokrasi sevdalısı halkın ve gönüllülerinde emeği olduğunu belirterek, "Bu başarı ülkemizin başarısıdır. Bu başarı hepimizin başarısıdır, o yüzden hepimiz gururluyuz, mutluyuz ve umutluyuz. Bu oylar Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan tüm vatandaşlarımızın aklıselim düşünerek kendi gelecekleri, çocuklarının gelecekleri için vermiş oldukları kararlar neticesinde ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Aslan, destek veren Milletvekillerine, Belediye Başkanına, il ve ilçe teşkilatlarına, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarına ve sivil toplum örgütlerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Aslan son olarak, "İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik tablosu ilelebet devam edecek ve milletimiz bundan aldığı güç ve kuvvetle ülkemizin hak ettiği seviyeye gelmesi için çok çalışacaktır. 12 Eylül günü Türkiye ikinci bayramı yaşanmıştır. Halkımız da piyasalar da bayram yapmıştır. Güven ve istikrarla piyasalar coşmuştur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2010 Cuma 16:40:00
Güncelleme :17 Eylül 2010 Cuma 17:18:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?