7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Büfeciydi, işadamı oldu

BÜFECİLİKTEN, MAĞAZALAR ZİNCİRİNE ULAŞTI

Kırşehirli İşadamı Ahmet Durukan, Kırşehir'de A-D DÖNER CAFE adıyla marka oldukları belirterek, Türkiye'nin en kaliteli eti Kırşehir'in etini tüm ülkeye tattıracaklarını söyledi.

Kırşehir'in son zamanlardaki gelişimine 130 kişilik istihdam ile destek sağlayan ve ürettiği hizmet ile Kırşehirlilerden hak ettiği ilgiyi gören, A-D DÖNER CAFE işletmesi, "Marka, Kalite, Ucuzluk" felsefesini benimseyerek, Kırşehirlilerin ardından Türkiye'ye hizmet etmeye hazırlanıyor.

A-D DÖNER CAFE işletmesi sahibi Ahmet Durukan, İlk ticaret hayatına bir büfede başladığını ve yıllarca çalışmanın ardından mağazalar zincirine ulaştığını söyledi. Ailenin İlk ticarethanesi olan büfenin hala kendi adlarına çalıştırdıklarını hatırlatan Durukan, "Azimli bir çalışma sonucu buraya geldik. Mağazalar zincirini Kırşehir'e söz verdik ve bunu hayata geçirdik. Şuan hizmet verdiğimiz A-D Döner'den Kırşehirlilerin memnuniyetlerini duydukça, mutlu oluyoruz" dedi.

'KIRŞEHİR'İN LEZZETLİ ETİNİ TÜM TÜRKİYE'YE TATTIRACAĞIZ'

Kırşehir'de yetişen büyükbaş hayvan etinin çok kaliteli olduğunu vurgulayan İşadamı Durukan, kendilerinin kullandıkları etin yerli olduğunu ve bu etin tadını tüm ülkeye yaymak istediklerini kaydetti.

Kırşehir merkez Anıt İş Merkezi'ne açılan 3 katlı A-D DÖNER CAFE, Kırşehir halkının ve üniversite gençliğinin ilgi odağı olurken, hazır yemeğin yanı sıra fast food tarzı yemek ve içeceklerde marka ürün ve tecrübeli personel ile halka sunuluyor.

Restoran, seyirlik teras ve şeffaf mutfağı ile Kırşehir'e yakışan mekanın yapımında profesyonel iç mimar ve ekip çalışması yapıldığı bildirildi.

'A-D DÖNER CAFE TÜRKİYE'YE AÇILACAK'

AD DÖNER ve CAFE isminin bir ulusal marka olması yönünde proje hazırlığını bitiren İşadamı Ahmet Durukan, ilk olarak çevre iller ile Ankara ve İstanbul'da faaliyet göstermek istiyor. Durukan, "Oluşacak olan markayı Türkiye çapına yayarak ünlü bir marka haline getirmek Kırşehir'imizin adını bir kez daha güzel bir şekilde duyurmak istiyorum. Ben Kırşehirliyim ve buraya hizmet etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

İşletme sahibinin yakın zamanda Nevşehir iline fizibilite çalışmaları yapmak üzere gittiği ve yeni şube için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

BÜFECİLİKTEN, MAĞAZALAR ZİNCİRİNE ULAŞTI
BÜFECİLİKTEN, MAĞAZALAR ZİNCİRİNE ULAŞTI
BÜFECİLİKTEN, MAĞAZALAR ZİNCİRİNE ULAŞTI
BÜFECİLİKTEN, MAĞAZALAR ZİNCİRİNE ULAŞTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2010 Cumartesi 13:52:02
Güncelleme :13 Kasım 2010 Cumartesi 14:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murathan IP: 88.224.66.xxx Tarih : 20.11.2010 18:53:35

A-D dönerin Atatürk heykeli karşısındaki işyerinin üst katında bulunan ve her gittiğimizde rezervasyonlu denilerek geri çevrildiğimiz yuvarlık masa acaba orada süs olarakmı bulunuyor. Eğer o masa kişilere özel veriliyorsa ve müşteriler arasında ayrım gözetiyorsanız bu tutumunuzu eleştiriyorum..