2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Çakır taburcu oldu

Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, şiddetli karın ağrısı şikâyetiyle salı sabahı gittiği Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesinden çarşamba sabahı taburcu oldu.
Bir gece Tıp Fakültesinde kalan Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır'ın tetkikler sonucu strese bağlı yoğun gaz sıkışması teşhisi konulduğu öğrenilirken, yapılan tedavi sonucu taburcu edildi. Belediye Başkanı Halim Çakır, bu süre içinde kendisine ulaşan, ulaşamayan tüm geçmiş olsun mesajları için teşekkür ederken, yeniden sağlığına kavuşup eski çalışma tempolarına ulaşmanın hazzını yaşadığını belirtti.

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Berat Bıçakçı yaptığı açıklamada; 'Belediye Başkanımız Halim Çakır, ziyaretinde ilimiz için çok şeyler beklediğimiz Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu'ya yapacağımız sunuma çok önem veriyordu, bunun içinde son günlerde yoğun bir strese girmişti; hamdolsun Sayın Bakanımızdan istediğimiz hizmetlerin sözünü fazlasıyla aldık. Belediye Başkanımızın’da tekrar eski sağlığına kavuşarak aramıza döndüğü içinde mutluyuz' dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 04:07:11
Güncelleme :21 Ağustos 2008 Perşembe 05:26:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa canatan IP: 88.231.89.xxx Tarih : 27.08.2008 11:21:11

çok geçmiş olsun sayın halim başkanım allah sizin gibileri başımızdan eksik etmesin acil şifalar diliyorum alanyadaki kırşehirliler adına selamlar