4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Çalışkan iftarda halkla buluştu

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Mucur ilçesinde halkla birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mucur Öz Çamlıbel Turistik Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Mucur Kaymakamı Alpaslan Yılmaz, Mucur Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Altınok, Mucur Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kudret Saylam, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, daire müdürleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Milletvekili Abdullah Çalışkan, Mucurlu hemşehrileriyle bir araya geldiğinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Fakat 4 tane Kırşehirli hemşehrimizi teröre şehit verildiğimiz için üzgünüm. Öncelikle bizlerin rahat uyuması için gece gündüz demeden görev yapmakta olan güvenlik güçlerimize Allah güç ve kuvvet versin. Şehitlerimizin aziz ruhu için dua edelim" dedi.

Mucur ilçesine yapılan yatırımlardan da bahseden Çalışkan, Mucur'u hiç bir zaman ihmal etmediklerini ve en fazla yatırımı buraya gerçekleştirdiklerini kaydetti. Gösterişten ve şatafattan uzak yapılan işlerin, kamuoyu tarafından fazla bilinmediğini de kaydeden Çalışkan, bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini kaydetti. Çalışkan, Kırşehir'de Avrupa Birliği projelerinden en fazla faydalanan ilçenin Mucur olduğunu da sözlerine ekledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2009 Pazartesi 22:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?