7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Çalışkan muhtarlarla biraraya geldi

ÇALIŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Akpınar ilçesinde muhtarlarla biraraya geldi.

Toplantıya Milletvekili Çalışkan'ın yanı sıra Akpınar İlçe Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Belediye Başkanı Mustafa Karahan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Tarım İl Müdürü Ömer Şimşek, Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Aşır Durkal ve Bayındırlık ve İskan Müdürü Fethi Şahinoğlu ile 23 köy ve 15 mahalle muhtarı katıldı.

Toplantıda Milletvekili Çalışkan "Bütün bürokratlarımızla ilçelerimizin ve köylerimizin sorunlarını masaya yatırarak neler yapıyoruz bundan sonrada neler yapacağız konusunda fikir alış verişinde bulunduk" dedi. Akpınar Hükümet konağı toplantı salonunda yapılan ve 38 muhtarın katıldığı toplantıda Çalışkan, yapılan projeleri tek tek sıraladı.

Çok Programlı Lise ve Endüstri Meslek Lisesi yapımını Milli Eğitim Bakanlığın 2010 yatırım planına aldıklarını hatırlatan Çalışkan, "ilçeye 22 derslik daha kazandırdık. Spor faaliyetlerini arttırmak amacı ile de 30 bin TL ödenek çıkarttık" ifadelerini kullanarak, toplamda 510 bin TL ödenek ayrıldığını da vurguladı. Köy okullarına bilgisayar ve ihtiyaçları doğrultusunda gerekli cihazların alımını da yaptıklarını söyleyen Çalışkan, "16 derslik YIBO yatılı bölge okulu yapmak için faaliyet içindeyiz. Köy yollarının asfaltlanmasından, su sorunlarına kadar, tapu kadastro paftalarının yenilenmesinden sağlık alanında doktor ve personel sıkıntılarını da çözüme kavuşturduk" şeklinde konuştu.

ÇALIŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
ÇALIŞKAN MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2010 Cuma 11:53:04
Güncelleme :19 Şubat 2010 Cuma 14:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?