7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Çalışkan'dan gençlere öneriler

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, AK Parti Kırşehir Gençlik Kolları İl Teşkilatı tarafından her hafta gerçekleştirilen "Şimdi Yetişiyoruz Geleceğe Yetişiyoruz" adlı sohbetin konuğu oldu.

"Şimdi Yetişiyoruz Geleceğe Yetişiyoruz" adı altında gerçekleştirilen sohbetlerin 19.'suna misafir olan Milletvekili Çalışkan, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Sami Doğancı ve AK Parti Üniversite Birim Başkanı Ahmet Öz, Ahi Evran Üniversiteli gençlerle buluştu.

Her hafta Salı günleri gençlerle ev sohbetlerinde buluştuklarını kaydeden Başkan Mahmut Sami Doğancı, 'günümü gün edeyim' derken geleceğini zehir eden gençlik profilinin geleceklerini karartacağını, o yüzden bu kültür sohbeti programlarının olmazsa olmaz olduğunu söyledi.

Çalışkan da, AK Gençlik'in yüksek profilde çalışmalarını takdirle karşıladığını, ülkesi için, ideali için dert çeken bir gençliği görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, geleneksel hale gelen sohbetlerin gelecek adına çok önemli görevler ifa edeceğini vurguladı.

Kendisinin de gençlik kollarından geldiğini kaydeden Çalışkan, "Gençlik kolları siyasetin okuludur. Siyasetin ahlak ekseninde yapılması gerekiyor" dedi.

Sohbet, üniversiteli gençlerin soru-cevaplarıyla sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2010 Cumartesi 17:58:03
Güncelleme :18 Aralık 2010 Cumartesi 18:25:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?