7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Çapkın komşuya 17 bıçak

KIRŞEHİR’in Kaman İlçesi’nde bir erkek kuaföründe çalışan 19 yaşındaki Cağlar Küçük, akşam babası Mithat Küçük ile birlikte geldiği evlerinin yatak odasında, annesi ile uygunsuz halde yakaladığı komşuları Cafer Maraş’ı vücudunun 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Kaman’ın Sarıuşağı Mahallesi’nde meydana geldi. İlçedeki bir erkek kuaföründe çalışan Çağlar Küçük, bir sürücü kursunda şoför olarak çalışan 45 yaşlarındaki babası Mithat Küçük ile saat 20.00 sıralarında geldikleri evlerinin kapısını anahtarla açıp içeri girdiler.

Çağlar Küçük, bu sırada evlerinin yatak odasında aynı mahallede oturan ve inşaatlarda işçi olarak çalışan komşuları 43 yaşındaki Cafer Maraş’ı annesi ile yatakta yakaladı.

KAÇTI AMA KURTULAMADI

Cafer Maraş, Çağlar Küçük’ün şaşkınlığından yayarlanıp, evin kapısından çıkarak kaçmaya başladı. Baba Mithat ile oğlu Çağlar Küçük Cafer Maraş’ın peşine düştü. Baba-oğul, Cafer Maraş’ı kendi evinin önünde yakalayıp etkisiz hale getirdi. Bu sırada Çağlar Küçük, evlerinden aldığı ekmek bıçağını Cafer Maraş’a saplamaya başladı.

Vücudunun 17 yerinden bıçak darbeleri alan evli ve 2 çocuk babası Maraş olay yerinde can verdi.

BABA- OĞUL GÖZALTINDA

İşlediği cinayet sonrası kaçan Çağlar Küçük, babası Mithat ile birlikte aynı gece ilçede polis ekipleri tarafından yakalandı. Birlikte olduğu kadının oğlu tarafından öldürülen Cafer Maraş’ın cesedi ise Cumhuriyet Savcılığı’nın yaptığı inceleme sonucu Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Baba Mithat ile oğlu Çağlar Küçük Kaman Polis Karakolu’ndaki ifadelerinde suçlarını itiraf etti. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Milliyet
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 12:49:20
Güncelleme :23 Ocak 2011 Pazar 01:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?