3
Mayıs
2024
Cuma
KIRŞEHİR

Cezaevi firarisi polise yakalandı


8 ayrı suçtan hükümlü iken Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nden firar eden ve kendisini avukat olarak tanıtan Murat Tezel Polatlı’da polis tarafından yakalandı.

DOLANDIRICILIK ve sahte iflas ile ilgili sekiz ayrı suçu bulunan Kırşehir Yarı Açık Cezaevi firarisi Murat Tezel, ihbar üzerine kendisini avukat olarak tanıttığı Polatlı’da yakalandı. Jandarmaya verdiği ifadesinde suçunu itiraf eden 32 yaşındaki Murat Tezel tutuklandı.

Dolandırıcılık ve sahte iflas suçlarından hükümlüyken Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nden firar eden Murat Tezel, yanında çalıştırmak üzere emekli ve araçlı personel almak üzere gazetelere ilan verdi. Kendisini avukat olarak tanıtan Tezel, iş başvurusu yapan A.G.’ye icra takibi yapan şirkette avukat olduğunu söyledi.

Jandarmada suçunu itiraf etti

Tezel, bu kişi ile Polatlı’ya hareket etti. A.G., şüpheli konuşmaları nedeniyle trafik kontrol noktasındaki polislere başvurdu. İlçe Jandarma ekiplerince ifadesi alınan Tezel, iş başvurusu yapan kişiyi dolandırmak istediğini itiraf etti. Adliyeye sevkedilen bu kişinin 8 ayrı suçtan hükümlü bulunduğu ve Kırşehir Yarı Açık Cezaevi’nden firar ettiği anlaşıldı.

 

Ajanslar
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 14:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?