2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Çiçekdağı'nda TOKİ sevinci!

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Abdullah Çalışkan'ın gayretleri ile Çiçekdağı İlçesi'ne yapılması planlanan TOKİ evleri, ilçe halkına büyük mutluluk yaşattı.

TOKİ Projesinin hayata geçmesinden dolayı Milletvekili Arslan ve Çalışkan'a teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Cahit İşler, "72 konuttan oluşacak bu proje, Çiçekdağımızın en güzel, karayollarına sıfır mesafede Bağlarbaşı mevkiinde yaklaşık 6 dönüm üzerine kurulacak. TOKİ evlerinin, Türkiye'nin büyük bir kısmında yapıldıktan sonra satışlarına başlanıldığı düşünülürse ve Çiçekdağı TOKİ evlerinin de daha yapılmadan hepsinin satıldığı hesap edilirse bu işin ne kadar sağlam, ciddi plan ve proje oluşturduğu ortaya çıkacaktır. 14 Mart tarihinde ihalesi yapılacak projenin 1 yıl içinde tamamlanıp iştirakçilerine takdim edileceği gerçeği de bu işin ne kadar ciddiye alındığının bir göstergesidir" dedi.

TOKİ evlerinin tamamlanıp vatandaşların hizmetine girmesiyle birlikte Çiçekdağı'na canlılık geleceğini kaydeden Başkan İşler, projenin hazırlanmasında gösterdikleri gayretlerden dolayı milletvekillerine tekrar teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 12:17:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?