4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Çocuklar masa tenis öğreniyor

Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Polis Amca Spor Öğretiyor" projesi kapsamında çocuklar masa tenisi öğreniyor.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan projenin startı, 30 Ağustos İlköğretim Okulu spor salonunda yapılan törenle verildi.

 'Polis Amca Spor Öğretiyor' projesinin açılış törenine İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir, emniyet müdür yardımcıları ve davetliler katıldı.

Burada bir açıklama yapan Osman Öztürk, gençlerin vakitlerini iyi değerlendirmesi amacıyla böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Osman Öztürk, "Kırşehir için yapılması gerekenleri yapmaya ve elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Gençler için hazırladığımız bu projenin yararlı ve hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Ayrıksa, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Kandemir ve Emniyet Müdürü Osman Öztürk daha sonra çocuklara "Polis Amcadan Öğütler" isimli el kitabını dağıttı. Açılışın ardından masa tenisine olan ilgisi ile bilinen Emniyet Müdürü Osman Öztürk ve çocuklar arasında maç yapıldı. Gençlerin tek ve hızlı çalışmalarını sağlamak için top fırlatıcı cihaz kullanılırken, oynanan maçlar ise büyük ilgi ile izlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 18:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?