7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Cumhuriyet savcısına veda yemeği

CUMHURİYET SAVCISINA VEDA YEMEĞİ

Adli Yargı Kararnamesi ile Akkuş Hakimliği'ne atanan Kırşehir Cumhuriyet Savcısı Adile Takış onuruna Kırşehir Adliyesi ve Baro Başkanlığı'nca Kırşehir Açık Ceza İnfaz Kurumu Sosyal Tesislerinde veda gecesi düzenlendi.

Geceye Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, adliyede görev yapan Hakim ve Cumhuriyet Savcıları, Avukatlar ile adliye çalışanları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çağlayan, hukuk devleti ve hukuki güvence kavramlarından bahsederek, tayini çıkan Cumhuriyet Savcısı Adile Takış'ın çalışmalarından memnun olduklarını, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirterek başarı dilediklerininde bulundu.

Çağlayan daha sonra Cumhuriyet Savcısı Adile Takış'a hizmetleri anısına bir plaket verdi. Baro Başkanı Gökhan Maraş ise, adalet ve tarafsızlık kavramları üzerinde durarak Cumhuriyet Savcısı Adile Takış'ın bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu değerler için çalışacağından emin olduklarını bildirdi.

Adile Takış ise veda yemeğini düzenleyen Başsavcı Çağlayan ve Baro Başkanı ile yemeğe katılan tüm meslektaşlarına ve adliye çalışanlarına teşekkür etti.

CUMHURİYET SAVCISINA VEDA YEMEĞİ
CUMHURİYET SAVCISINA VEDA YEMEĞİ
CUMHURİYET SAVCISINA VEDA YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:35:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 13:38:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?