2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

'Dikmen Vadisi' oluşturuluyor

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı (KESOB) tarafından, Mehtap Tepesi bölgesinde 100 dönümlük arazi üzerine ağaçlandırma, park ve sosyal tesislerin yapımına başlandı.

Ağaçlandırma yapılacak alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Halim Çakır, "Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Bahamettin Öztürk, seçildiği günden bugüne kadar esnaflar arasında birlik ve beraberliği sağladığı gibi, sivil toplum kuruluşlarının en büyüğü olarak belediyemizle son derece iyi diyaloglar kurmaktadır. Kendisine teşekkür ediyoruz. Tabi bu diyalogların meyvesini de alıyor. Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı olarak bizden yer istediler ve kendilerine gerekli yeri verdik. Kırşehir'in 'Yeşil Şehir' olması yolunda gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

KESOB Başkanı Öztürk, Mehtap Tepesi'ne Kırşehir halkının ve esnafının huzur bulacağı bir mekan yaptıklarını söyleyerek, "Belediye Başkanımıza ve Valimize bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızdan ağaçlandırma çalışması yapmak için yer istedik ve anında bize yer tahsisi yaptı. 100 dönümlük bir arazi üzerine yaklaşık 10 bin adet fidan dikeceğiz. 18 Nisan 2008 Cuma günü fidan dikim çalışmasının startını vereceğiz" dedi.

Ekim'in ikinci haftasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kırşehir'e geleceğini ve yapılan ormana kendisinin de fidan dikeceğini söyleyen Başkan Öztürk, "Cumhurbaşkanımız Ekim ayının ikinci haftasında Kırşehir'e gelecek. Kendisine Ahi Şedi kuşatacağız. Yine kendisinin Esnaf Ormanı'na fidan dikmesini isteyeceğiz. İnşallah yapılacak bu ağaçlandırma ve sosyal alanlarla Kırşehir'in Dikmen Vadisini oluşturacağız. Hemşerilerimiz ve esnaflarımız gönül rahatlığıyla bu mekana gelip dinlenebilecek" dedi.

 

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 16:31:45
Güncelleme :16 Nisan 2008 Çarşamba 16:34:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Akın Gönen IP: 85.98.84.xxx Tarih : 17.04.2008 04:10:53

Kirsehir Adina Hayirli ugurlu olsun