2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Dış Ticaret semineri düzenlendi

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve İGEME İşbirliği ile dış ticarette kullanılan belgeler, alınması gereken izinler ve sertifikalarla ilgili seminer verildi.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen eğitim seminerleri devam ederken, TSO ve İGEM tarafından ortaklaşa olarak dış ticarette kullanılan belgeler ve alınması gereken izinlerle ilgili 81 kursiyere seminer verildi. TSO Toplantı Salonunda düzenlenen seminerde Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüt Merkezi Şube Müdürü Asım Çalış tarafından, firmaların dış ticaretle ilgili yapmaları gereken çalışma ve almaları gereken izin ile hem müsteşarlığın hem de KOSGEB'in verdiği desteklerle ilgili bilgiler aktarıldı.

Seminere TSO Başkanı Mehmet Çopuroğlu ile birlikte özellikle Kayseri Erciyes Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü Öğrencileri Kulübü üyeleri katıldı. 81 kursiyerin katıldığı seminer 2 gün sürerken, seminer sonunda katılımcılara TSO Başkanı Çopuroğlu ve TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eldemir tarafından sertifikaları verildi.

Kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından açıklama yapan TSO Başkanı Çopuroğlu, TSO ve İGEME olarak eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 17:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?