7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Dolandırıcılar polise takıldı

Kırşehir'de kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, banka hesaplarını ve eşini örgütün elinde kurtaracağız diyerek 4 bin 500 TL para istediler.

Kırşehir'de banka hesapların kontrol altında kurtarmamız için hesaplarını boşaltman gerek diyerek, Ekrem Satılmış'ı dolandırmaya çalışan dolandırıcılar polis engeline takıldı.

Telefonda kendilerini savcı olarak tanıtanlar Ekrem Satılmış'tan hesaplarını ve eşini kurtarmak için 4 bin 500 TL talep ettiler. Telefonda yaptığı konuşmadan sonra paniğe kapılan Ekrem Satılmış, "Hesaplarım örgütün elinde diye beni dolandırılmaya çalıştılar. Biri beni aradı. Örgütün eline düştün diye ev ve cep telefonumu aldılar. Hesabında ne kadar para varsa yatır dediler. Ben önce panikledim sonra da banka çevresinde bulunan polislere bildirdim. Örgüt sizin paranıza el koymuş telefon numaralarında borcun var, eşini de karakola aldılar dediler. Ben de hemen burada bulunan polislere verdim. Ben iş yerimde iken merkeze panikleyerek para yatırmak için geldim" dedi.

Son günlerde yaşanan telefon dolandırıcılığına karşı uyarılarda bulunan Kırşehir Emniyeti vatandaşları daha duyarlı olmaları noktasında uyardı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2012 Salı 18:39:26
Güncelleme :11 Nisan 2012 Çarşamba 18:51:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?