2
Mayıs
2024
Perşembe
KIRŞEHİR

Dolmuşçulardan Başkan Çakır'a çağrı!

Kırşehir'de faaliyet gösteren bazı dolmuşçu esnafı, Belediye Başkanı Halim Çakır'a seslenerek, dolmuşçuların bir merkezde toplanmasını istediler.

Belediye Başkanı Halim Çakır'ın, dolmuşları bir merkezde toplaması ile ulaşım sıkıntısının yaşanmayacağını kaydeden dolmuşçu esnafı, kent merkezinde bulunan köy ve mahalle dolmuşlarının Ahi Stadyumu yanında bulunan geniş alana taşınmasını istediler.

Dolmuşçular, Belediye Başkanı Halim Çakır'ın hizmetlerini taktirle karşıladıklarını belirterek, "Bizler Belediye Başkanımızın hizmetlerini son derece beğeniyor ve kendisine Kırşehir'e yaptığı kalıcı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Asfalttan suyuna kadar şehrin her köşesine hizmet gitti. Ama, kendisinden bir isteğimiz de bu ulaşım sorununa kalıcı çözüm bulmasıdır" dedi.

Kent merkezinde bulunan köy ve mahalle dolmuşlarının da Ahi Stadyumu yanındaki alana taşınmasını isteyen dolmuşçular, "Bazı köy ve mahalle dolmuşlarının Ahi Stadyumu yanındaki boş alana taşınması iyi oldu. Ancak, kent merkezinde kalan dolmuşlar oldu. Vatandaş, bir yere gitmek isteyince kafası karışıyor ve dolmuşçuların dağınıklı nedeniyle kargaşa yaşanıyor. Hem vatandaşın hem de dolmuşçuların rahat etmesi için tüm dolmuşların bir merkezde toplanmasını istiyoruz. Tüm dolmuşlar Ahi Stadyumu yanındaki alana toplanırsa Kırşehir'de ne ulaşım sorunu kalır ne de vatandaşımız mağdur olur" dedi.

Belediye Başkanı Halim Çakır'ın kendilerine sahip çıkacağına inandıklarını söyleyen dolmuşçular, isteklerinin yerine gelmesi halinde Başkan Çakır'a minnettar kalacaklarını da sözlerine eklediler.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 14:35:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Doğan IP: 85.105.9.xxx Tarih : 14.02.2008 19:06:19

Kırşehir'de eleştri kültürü gelişmiş; dolmuşcular kendi konularında Belediye Başkanını eleştirirken, bir yandan da Belediye Başkanı Halim Çakır'ın şehre yaptığı hizmetleri üstelik tek tek sayarak övüyorlar. Bir başka deyişle, bize yanlış adam hepten kötü veya hep bana rabbena demeyip yiğide hakkını veriyorlar. Kırşehir'de dolmuşcuların bu eleştri kültürünü ayakta alkışlıyorum ve inşallah en kısa zamanda da isteklerine kavuşacaklarını umuyorum.