4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Dünya şampiyonunun vekillerden talebi

Dünya Kick Boks Şampiyonu Serkan Yılmaz, köyünü ziyarete gelen AK Partili Milletvekillerinden su ve asfalt problemlerini çözmelerini istedi.

Ak Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve Hacı Turan, Kırşehir'in tüm köylerini gezerek vatandaşların istek ve şikayetlerini yakın takibe aldı. 

Milletvekili Mikail Arslan ve Hacı Turan'ın köy gezilerine, AK Parti İl Başkanı Yaşar Bahçeci ile parti yöneticileri ve AK Partili İl Genel Meclisi Üyesi İlhan Erdem de eşlik ederken, Akpınar, Mucur, Kaman, Boztepe, Çiçekdağı ve Akçakent ilçelerine bağlı tüm köyleri gezen milletvekilleri, ziyaret ettikleri her köyde coşkuyla karşılandı. Vatandaşların özellikle Milletvekili Mikail Arslan'a olan sevgisi ve ilgisi gözden kaçmazken, gördüğü yakın ilgiden memnun kalan milletvekili Arslan, "Köylerimize hizmet etmekten dolayı son derece mutlu ve gururluyuz" dedi. 

Köy ziyaretleri sırasında Dünya Kick Boks Şampiyonu Serkan Yılmaz ile de karşılaşan Milletvekili Arslan, başarılı bir sporcu yetiştirerek Kırşehir'e ve Türkiye'ye hediye eden Deveci Köyü halkına teşekkür etti. Serkan Yılmaz, köylerinde su ve asfalt problemi olduğunu ancak, sorunun çözümünde Ak Partili milletvekillerinin yoğun çaba gösterdiklerini belirterek, "Milletvekillerimizin Kırşehir'i mecliste en iyi temsil ettiklerine inanıyor ve biliyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar siyaseten Kırşehir'i temsil ediyorlar, ben de sporda temsil ediyorum. İnşallah Kırşehir'i her alanda başarıya götüreceğiz" diye konuştu. 

Köy ziyaretleri sırasında açıklama yapan Milletvekili Arslan, "Kırşehir genelinde milletvekilleri olarak tüm köylerimizi tek tek gezerek muhtarlarımızı ve halkımızı dinliyoruz. Ayrıca, KÖYDES Projesi kapsamında yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Birinci elden sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Sorunları valiliğimize, hükümetimize ve ilgili bakanlığımıza bildiriyoruz. Hizmetlerimizle ilgili de reklam peşinde değiliz. Hizmet yarışına girdik ve bundan böyle de bu yarış aralıksız sürecek. KÖYDES Projesi ülke genelinde 2 katrilyonluk, il genelinde ise 13.5 trilyonluk bir proje. Köy hizmetleri il genelinde bir yıl içerisinde 15 km asfalt atarken, şimdi bu rakam 422 km. oldu. Özellikle su noktasında tüm köylerimizde yoğun bir çalışma var ve susuz köy kalmayacak" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2006 Pazartesi 12:28:34
Güncelleme :20 Eylül 2006 Çarşamba 13:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zehra kılıç IP: 88.239.86.xxx Tarih : 17.01.2008 15:09:39

dünyadaki her insan nın kendine özel bir hayatı var bazisi spordu bazisi sanatçı sanatçıda bir insan sporduda ama bazi onları el üstünde tutuyor onları kim tutuyor?cevabıda siz bulun artık