8
Mayıs
2024
Çarşamba
KIRŞEHİR

E-ticaret eğitimi verilecek

E-TİCARET EĞİTİMİ VERİLECEK

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Müfit Göçen, 23 Aralık 2010 Perşembe günü e-ticaret eğitimi verileceğini söyledi.

Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (İÇASİFED) Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin işbirliği ortaklarından biri olarak çalışmalarına başladığını bildirdi. Göçen, "Avrupa İşletmeler Ağı Projesinin ana hedefi İç Anadolu Bölgesindeki KOBİ'lerin küresel pazarda rekabet gücünü ve yenilikçilik düzeyini artırarak farkındalık oluşturmalarına katkıda bulunmaktır" diyerek şunları söyledi:

"Söz konusu proje kapsamında 23 Aralık 2010 tarihinde saat 11.00' da, Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı salonunda, "Uluslararası Pazarlama ve E-Ticaret" eğitimi düzenlenecektir. 5 saat sürecek olan eğitimin ana amacı işini geliştirmek, yeni pazarlara açılmak isteyen işletmeleri, uluslararası pazarlar konusunda bilgilendirmek ve başarılı pazarlama deneyimlerini öğretmektir. İsteyenlere elektronik ticaret için iş dünyasında kullanılan yöntemler ve pratik bilgiler ile becerileri aktarmaktır"

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 16:48:02
Güncelleme :22 Aralık 2010 Çarşamba 17:14:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?