4
Mayıs
2024
Cumartesi
KIRŞEHİR

Eğitimciler yemekte buluştu

MUCUR EĞİTİMCİLERİ YEMEKTE TOPLANDI

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kırşehir Şubesi Mucur üyeleriyle yemekli toplantıda buluştu.

Toplantıya mucur ilçesindeki Eğitim-Bir-Sen üyeleri katıldı. Toplantıda ilçedeki eğitim çalışanlarının ve üyelerin sorunlarının dinlenilmesi, çalışmalarda ortak kararlar alma ve sendikaya genel bakış gibi konularda bilgi vermek olduğu öğrenildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Başkan Ali Rıza Aka, "Sendikaların çalışanlara kazandırdığı kazanımlar azımsanmayacak derecededir. Bu kazanımlar promosyonlar, tasarruf teşvik fonları, ödenmeyen yolluklar, ek ders ücretleri, hukuksal kazanımlardır. Bugün biz bütün üyelerimizle bu ülkenin daha güzel günlere gitmesi için, daha iyi bir gelecek, daha iyi çalışma şartları için mücadele ediyoruz. Biz sivil, demokratik bir anayasa istiyoruz. Özgür birey, güçlü Sendika, Demokrat Türkiye için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Üyelerin çalışmalarında başarı diliyorum" dedi.

Mucur ilçe temsilcisi Ahmet Gafa ise, "Böyle bir etkinlikten dolayı ben şube yönetimimize teşekkür ediyorum. Bizim fikir alış-verişinde bulunmamız açısından, sorunlarımızı paylaşıp çözümler arama açısından verimli bir toplantı oldu" diye konuştu.

Toplantı katılımcıların konuşmaları, dilek ve temennileriyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 18:27:01
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 19:09:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?