7
Mayıs
2024
Salı
KIRŞEHİR

Eğitime hayırsever desteği

KIRŞEHİR'DE EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

Kırşehir'de hayırsever Bülent Köksal tarafından sağlanan eğitim materyalleri Özbağ Kasabasındaki 3 ilköğretim okuluna törenle dağıtıldı.

Tören'e Vali Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir Belediye Başkan Vekili Fetih Eroğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Öztürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Özbağ Belediye Başkanı Nazmi Ay, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Aşır Durkal, Hayırsever Kırşehirli Bülent Köksal adına Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği İstanbul Şube Sekreteri Mesut Velibeyoğlu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Bülent Köksal tarafından gönderilen bilgisayar ve laboratuar malzemelerinin dağıtımı için yapılan program düzenlendi.

Halk oyunu gösterisi ile başlayan programda hayırsever Bülent Köksal'a iletilmek üzere Mesut Velibeyoğlu'na teşekkür plaketi veren Vali Erden, Kırşehir'in eğitim konusunda ülkenin en başarılı illerinden birisi olduğunu belirterek, "Okul binaları, bir dersliğe düşen öğrenci ve öğretmen sayısı ile eğitimde sıkıntısı bulunmayan bir kentiz. Bu başarının sağlanmasında öğrencilerimizin çalışmalarının yanı sıra, öğretmenlerimizin ve velilerimizin büyük katkıları var. Yine bu başarıda hayırsever Kırşehirlilerin de önemli payı var. Onlar ilimiz genelinde yeni okullar yaptırarak, derslikler ve donatım malzemeleri bağışlayarak eğitime destek veriyorlar" dedi.

Erden, "İşte bugünde İstanbul'da emniyet teşkilatında görev yapan hemşerimiz Bülent Köksal'ın Özbağ kasabamızda eğitim yapılan 3 okulumuza gönderdiği bilgisayar, akıllı tahta, fotokopi makinesi gibi teknolojik malzemelerin dağıtımını yapıyoruz. Buradan hayırsever Bülent Köksal ve programımıza onun adına katılan Mesut Velibeyoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği İstanbul Şube Sekreteri Mesut Velibeyoğlu'da, Her türlü kötülüğün temelinde cehalet yatmakta olduğunu hatırlatarak, "Bundan dolayı eğitime millet olarak vatandaşlar olarak önem veriyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde eğitime bizler de katkı sağlıyoruz. İstanbul Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Özbağlı hemşerimiz Bülent Köksal'da imkanları ölçüsünde kasabada bulunan 3 ilköğretim okulumuzun bilgisayar ve fen laboratuarlarının yanı sıra akıllı tahta, fotokopi makinesi, projeksiyon cihazı ve renkli yazıcılar gibi ihtiyaçlarını temin etti ve onun adına malzemeleri ben sizlere teslim ediyorum. Bizim öğrencilerden isteğimiz vatanını, milletini ve bayrağını seven insanlar olarak yetişmeleridir. Burada Sayın Valimize arz etmek istiyorum ki, İstanbul'da yaşayan Kırşehirliler olarak eğitim konusunda gelecek her türlü talebi karşılamaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Okullara malzemelerin dağıtımından sonra Vali Erden ve beraberindekiler, öğrenciler ile öğretmenlerle bir süre sohbet ettiler.

KIRŞEHİR'DE EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ
KIRŞEHİR'DE EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 13:55:02
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 15:59:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?